На Кіровоградщині рятувальникам довелося застосувати аероглісер (ФОТО)

Лютий 02, 2022 | Новини | Переглядів: 1428 | Коментарі: 0

2 лютого працівники водолазно-рятувального відділення АРЗ СП ГУ ДСНС в області спільно з представниками Світловодської міської ради, Управління Державного агентства рибного господарства у Кіровоградській області (рибоохоронного патруля) провели роз’язнювальні бесіди з рибалками на Кременчуцькому водосховищі.

Щоб безпечно дістатись до кожного любителя зимової риболовлі, учасники рейду використали аероглісер Служби порятунку Кіровоградщини.

Рятувальники та рибоохоронний патруль поспілкувались з громадянами та попередили їх про небезпеку криги за умов нестійкої погоди. Зараз, під час перепадів температури повітря, крига не може бути достатньо міцною на водоймах, тому не варто ризикувати життям заради кількох рибин.

Під час спілкування рибалки переконували, що знають правила безпеки та мають великий досвід зимової риболовлі, що дозволяє їм впевнено оцінювати можливі ризики. Натомість рятувальники наводили статистику загибелі людей на воді в зимовий період та намагались донести до свідомості екстремалів реальну картину – ніхто не може бути застрахований від нещасного випадку. Для підкріплення розмови усі рибалки отримали застережні листівки із правилами безпеки на кризі.

На Кіровоградщині рятувальникам довелося застосувати аероглісер

На Кіровоградщині рятувальникам довелося застосувати аероглісер

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool