На Кіровоградщині рятувальні підрозділи тричі залучались на гасіння пожеж (ФОТО)

Березень 19, 2023 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі залучались на гасіння пожеж різного характеру.

На Кіровоградщині рятувальні підрозділи тричі залучались на гасіння пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині рятувальні підрозділи тричі залучались на гасіння пожеж (ФОТО)


Так, 18 березня о 21:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Туполєва с. Рядове Петрівської громади Олександрійського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 54 м2 покрівлі та домашніх речей у приватному житловому будинку. Пожежу приборкали о 03:10 19 березня бійці 32-ї пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

Крім того, цього дня рятувальники 22-ї пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу 0,5 га сухої трави у селищі Устинівка Кропивницького району, а бійці 19-ї пожежно-рятувальної частини приборкали займання 0,08 га сухої трави біля с. Звірівка Новоукраїнського району.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool