На Кіровоградщині розслідують «фіктивне» придбання послуг по лісозаготівлі на суму понад мільйон гривень

Травень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Кіровоградській області встановлено розтрату державних коштів в особливо великих розмірах.

Протягом 2011-2013 років одне з лісових господарств області, виконуючи власними силами роботи по лісозаготівлі та веденню лісового господарства, за документами придбавало такі послуги у суб’єктів господарювання, що мають ознаки „фіктивності”. Саме на їх рахунки перераховувалися державні кошти за нібито надані послуги на загальну суму понад мільйон гривень.
За даними матеріалами відкрито кримінальне провадження за ч.5 ст.191 та ч.1 ст.209 КК України. На даний час проводиться комплекс процесуальних дій, направлених на відшкодування завданих державі збитків, викриття винних осіб та збирання доказової бази для прийняття законного рішення у цій справі.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool