На Кіровоградщині розпочався набір на посади слідчих та оперуповноважених

Січень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1335 | Коментарі: 0

Про це повідомив заступник начальника відомства Дмитро Ткачонок на брифінгу, що відбувся сьогодні в обласному главку.

Участь у заході взяли начальник управління кадрового забезпечення Андрій Човпан, т.в.о. начальника сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Олена Серебреннікова, а також представники громадськості, які входять до складу атестаційної та поліцейської комісій.

«Із 23 січня 2017 року розпочався набір в поліцію Кіровоградщини на 10 вакантних посад слідчих та 20 – оперуповноважених. Прийом анкет триватиме до 3 лютого. Серед основних вимог до кандидатів: громадянство України, вища освіта (для слідчих – юридична), знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію», «Про запобігання корупції», кримінально-процесуального законодавства та вільне володіння українською мовою», - зазначив Дмитро Георгійович.

Детальніше ознайомитись із етапами відбору, іншими вимогами до претендентів на посади, умовами грошового забезпечення та основними службовими обов’язками усі бажаючі взяти участь у конкурсі можуть на офіційному веб-сайті Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

У разі виникнення питань щодо проведення конкурсу, кандидати на посади мають можливість звернутися за додатковою інформацією за телефонами: (067) 599-61-40, (050) 548-52-61 або електронною поштою – nabir.police_kg@ukr.net.

Також заступник начальника ГУНП в області Дмитро Ткачонок та начальник УКЗ ГУНП в області Андрій Човпан розповіли і про перебіг попереднього відбору на 25 посад слідчих, що стартував у грудні минулого року. Свої анкети на участь подали понад 350 претендентів. У результаті проходження кількох етапів залишилось 65 кандидатів, у даний час подальший відбір ще триває.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool