На Кіровоградщині розпочався місячник добровільної здачі зброї

Вересень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1362 | Коментарі: 0

З 1 по 30 вересня 2011 року на території держави та Кіровоградської області зокрема проводитиметься місячник добровільної здачі в органи внутрішніх справ незареєстрованої зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових матеріалів, боєприпасів. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.


Громадяни, які добровільно здадуть зброю, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності, а зброя, яка дозволена до реєстрації, а це – мисливська та газова, може бути за їх бажанням зареєстрована у їх власність в установленому порядку.
Зброю можна здати в районні підрозділи ОВС за місцем проживання. Довідки за телефонами: 29-70-25, 24-74-95.
Загалом протягом 2011 року до органів внутрішніх справ області громадянами добровільно здано 159 одиниць вогнепальної зброї, з них 1 карабін, 119 гладкоствольних рушниць, 31 пістолет та майже сотню боєприпасів до різних видів зброї.
За порушення порядку зберігання, перереєстрації вогнепальної мисливської зброї до адмінвідповідальності притягнуто 856 власників, у них вилучено 258 мисливських рушниць.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool