На Кіровоградщині розпочато обов’язковий технічний контроль транспортних засобів

Квітень 17, 2020 | Новини | Переглядів: 1325 | Коментарі: 0

З метою підтримання належного технічного стану пожежно-рятувальної техніки Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів співробітники служби безпеки дорожнього руху Управління розпочали обов’язковий технічний контроль (ОТК) транспортних засобів із застосуванням приладів технічного контролю.

17 квітня ОТК проводиться у 5 ДПРЧ 1 ДПРЗ Управління відповідно до наказу начальника Управління полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка. За результатами перевірок транспортних засобів, у разі необхідності, буде здійснено необхідний ремонт техніки, щоб підвищити її боєздатність.

Проведення ОТК транспортних засобів системи ДСНС України передбачено Законом України від 30.06.1993 № 3353-XII «Про дорожній рух», постановою Кабінету Міністрів України від 12.08.2015 № 581 «Про затвердження Порядку проведення обов’язкового технічного контролю транспортних засобів Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту» та наказом ДСНС України від 24.02.2020 № 154

«Про затвердження Графіків проведення обов’язкового технічного контролю транспортних засобів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту у 2020 році».

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool