На Кіровоградщині розпочалося обстеження укриттів (ФОТО)

Червень 03, 2023 | Новини | Переглядів: 1460 | Коментарі: 0

Одним з найголовніших завдань держави в умовах протистояння російській збройній агресії є захист цивільного населення.

На Кіровоградщині розпочалося обстеження укриттів

На Кіровоградщині розпочалося обстеження укриттів

На Кіровоградщині розпочалося обстеження укриттів


Готовність захисних споруд до виконання завдань за призначенням – найперше і найголовніше питання порядку денного, яке було розглянуто сьогодні на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Спільне завдання для органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підрозділів Нацполіції та ДСНС України – забезпечити доступність укриттів для населення у будь-який час доби.

Саме з цією метою відсьогодні невідкладно розпочалися оперативні комісійні обстеження стану готовності укриттів та їх доступність для різних верств населення.

Найближчими днями за участі рятувальників та поліцейських в області обстежать об'єкти фонду захисних споруд цивільного захисту, у першу чергу, тих, що призначені для укриття населення. В ході обстежень перевіряють їх цілодобову доступність, подбають про інформування громадян щодо місць їх розташування та невідкладно реагуватимуть на скарги від населення про незадовільну організацію роботи укриттів.

Заходи з інспектування укриттів триватимуть впродовж двох наступних днів поспіль, аби до 5 червня виявити реальний стан справ.

Попереду ще багато напруженої роботи, про підсумки якої Служба порятунку проінформує громадськість згодом.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool