На Кіровоградщині розпочалися випробувальні марші техніки

Жовтень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 2275 | Коментарі: 0

Цього тижня на Кіровоградщині розпочалися випробувальні марші техніки пожежно-рятувальних підрозділів області.

Такі заходи проводяться щороку та мають на меті перевірити готовність автомобілів до застосування у разі виникнення надзвичайних ситуацій та подій, характерних для осінньо-зимового періоду.
21 жовтня в Олександрії, Онуфріївці та Світловодську перевірку 50-кілометровим маршем пройшли технічні засоби підвищеної прохідності – автоцистерни, аварійно-рятувальні автомобілі, які залучаються до місць виникнення надзвичайних подій. У колонні державного пожежно-рятувального загону №2, що базується в м.Олександрії було 10 автомобілів, підрозділи зі Світловодська та Онуфріївки перевірили 4 машини. Сьогодні, 22 жовтня, таким же чином перевірялися 5 одиниць техніки від районних підрозділів Управління ДСНС Знам’янки та Олександрівки.
Після маршу вся залучена техніка пройде технічне обслуговування. Згідно з графіком, перевірки відбудуться у всіх районах області та в обласному центрі.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool