На Кіровоградщині розпочалися перевірки протипожежного стану шкіл

Серпень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 499 | Коментарі: 0

6 серпня інспектори Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області перевіряли навчальні заклади районного центру.

Під час перевірки з керівниками навчальних закладів були проведені інструктажі щодо дотримання правил пожежної безпеки та порядку дій при виникненні пожежі. Особлива увага приділялася наявності планів евакуації та інформаційних знаків виходів на поверхах, наявності вогнегасників, їх справності та роз’ясненню правил користування ними. Оцінювалась можливість під’їзду пожежних автомобілів, розташування та стан джерел протипожежного водопостачання тощо. Водночас проінспектували і класні кімнати, при цьому особлива увага приділялася стану електромережі.

Перевірками будуть охоплені й інші навчальні заклади області, аби відповідальні посадові особи могли вчасно усунути недоліки та підготувати школи до нового навчального року.

У ДСНС України у Кіровоградській області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool