На Кіровоградщині розпочались районні змагання серед рятувальників (ФОТО)

Серпень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 1345 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині стартували районні етапи обласних змагань кращих ланок газодимозахисної служби серед пожежно-рятувальних підрозділів у форматі «Найсильніший пожежний-рятувальник».

Вчора змагались ланки ГДЗС підпорядкованих підрозділів 1-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Кіровоградській області.

Змаганням передували постійні тренування рятувальників щодо вдосконалення професійної майстерності, що є неодмінною умовою підтримання високої бойової готовності до виконання завдань за призначенням під час ліквідації надзвичайних подій чи ситуацій.

Згідно із програмою змагань вогнеборці пройшли три етапи випробувань. 1-й етап: перевірка знань рятувальників з організації газодимозахисної служби, статуту дій у надзвичайних ситуаціях, правил безпеки праці тощо. 2-й етап – проходження модульного лабіринту теплокамери. Тут в умовах, максимально наближених до реальних, – лабіринт димокамери був заповнений густим димом – рятувальники мали змогу випробувати свої професійні здібності щодо роботи в непридатному для дихання середовищі, пошуку та евакуації умовних потерпілих із небезпечної зони. На третьому етапі змагань газодимозахисники здійснювали на швидкість бойове розгортання з подачею ствола.

За результатами проведення районних змагань найбільше підготовлені співробітники візьмуть участь у обласних змаганнях кращих ланок ГДЗС, які відбудуться 10 вересня на базі навчального пункту АРЗ СП Головного управління.

розпочались районні змагання серед рятувальників

розпочались районні змагання серед рятувальників

розпочались районні змагання серед рятувальників

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool