На Кіровоградщині розпочали роботу чотири оновлені місцеві прокуратури

Грудень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1469 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 грудня 2015 року, завершився процес системного реформування органів прокуратури, і в Кіровоградській області розпочали свою роботу 4 оновлені місцеві прокуратури

А саме: Кіровоградська місцева прокуратура, до складу якої увійшли місто Кіровоград та Кіровоградський район; Знам’янська місцева прокуратура, юрисдикція якої поширюватиметься на міста Знам’янку та Світловодськ, Знам’янський, Маловисківський, Новомиргородський, Олександрійський та Світловодський райони; Олександрійська місцева прокуратура, з територіальною юрисдикцією у місті Олександрія, Долинському, Компаніївському, Новгородківському, Олександрійському, Онуфріївському, Петрівському, Устинівському районах; Новоукраїнська місцева прокуратура, що охоплює Бобринецький, Вільшанський, Гайворонський, Голованівський, Добровеличківський, Новоархангельський, Новоукраїнський та Ульяновський райони.

У всіх новостворених прокуратурах законом визначено 4 керівні посади – прокурор, перший заступник та 2 заступники місцевого прокурора. Наразі загальна штатна чисельність місцевих прокуратур складає 199 одиниць, скорочено 51 працівника.

Наказом Генерального прокурора України, за рекомендацією Одеської конкурсної комісії, на посаду керівника Кіровоградської місцевої прокуратури призначено старшого радника юстиції Прокопчука Дмитра Вікторовича, на посаду керівника Знам’янської місцевої прокуратури призначено старшого радника юстиції Когатька Станіслава Миколайовича, на посаду керівника Олександрійської місцевої прокуратури призначено молодшого радника юстиції Білоусова Ігоря Олександровича, на посаду керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури призначено радника юстиції Дьолога Віталія Володимировича.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool