На Кіровоградщині розпочали будувати міні-футбольні поля, на черзі 2 нові амбулаторії

Квітень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині вже розпочато будівництво нових міні-футбольних полів.

Роботи розпочато у Великій Висці Маловисківського району, а 10 квітня розпочнуть будувати міні-поле в Новому Стародубі Петрівського району.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко наголосив керівникам територій на необхідності визначитися з термінами початку спорудження таких спортивних майданчиків, повідомити про це управління капітального будівництва ОДА, а також надати необхідні документи на землю.

Стосовно будівництва типових сільських лікарських амбулаторій загальної практики, то перший заступник голови облдержадміністрації зауважив, що усі необхідні документи на земельні ділянки підготовлено для будівництва у Ганнівці Новоукраїнського та Зибковому Онуфріївського району. Ще 19 амбулаторій розпочнуть будувати після вирішення земельних питань.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool