На Кіровоградщині розпочали аварійний ремонт доріг

Січень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Аварійна ліквідація ямковості розпочалася на найбільш уражених ділянках. З початку року ліквідували 2 102 квадратних метри вибоїн.

Працювали у всі райони, основну увагу приділяють дорогам державного значення. До ремонту в середньому залучалось по 5-6 бригад. Працюють по технології ремонту при низьких температурах.

- Звичайно, це не довговічний ремонт, але ми змушені його виконувати, аби знизити ризики аварійності та зберегти полотно до початку будівельного сезону, - пояснює начальник відділу експлуатаційного утримання доріг САД у Кіровоградській області Олексій Донченко. – Чим раніше ми зможемо залагодити вибоїну, тим менші будуть руйнування на цій ділянці.

Щороку на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, як тільки дорожнє покриття відчищається від снігу та висихає, районні філії приступають до ремонтних робіт. Першочергово ремонтують найбільші вибоїни на дорогах з високою інтенсивністю руху. Цього разу традиційно розпочали з доріг державного значення – Н-14 Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв, Н-14-1 Південний обхід м. Кіровограда, Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя, Р-06 Ульяновка-Миколаїв, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчуг, Р-71 Одеса-Іванівка-Ананьїв-Піщана-Хащувате-Колодисте-Рижовка-/М-о5/, крім того, працювали і на місцевій мережі.

Протягом звітного тижня ліквідували 726 м² ямковості на державних дорогах, з яких 256 м² на дорогах з індексами «М», «Н», «Р». На місцевих дорогах залагодили 350 квадратних метрів. Працювали у переважній більшості з холодним асфальтобетоном та методом просочення, на місцевих дорогах - ремонтували і щебеневими сумішами.

Нагадаємо, що підрядником з експлуатаційного утримання доріг Кіровоградщини виступає ДП «Кіровоградський облавтодор».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool