На Кіровоградщині родина отруїлася грибами

Вересень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1165 | Коментарі: 0

8 вересня в Олександрії отруїлася дикорослими грибами сім’я з чотирьох чоловік.

Напередодні 37-річний батько був у відрядженні в Житомирській області і звідти привіз гостинець – білі гриби, а також схожі на білі, але на тонкій ніжці. Разом з 28-річною дружиною вони зварили делікатес з цибулею, гадаючи, що можна перевірити гриби на отруйність у разі зміни кольору цибулі. Проте суперечлива прикмета виявилися оманливою – адже колір не змінився. Тому чоловік з жінкою ще й підсмажили гриби. Стравою пригощали і 9-річного сина та 6-річну доньку. Вночі матері та дітям стало зле – їх почало нудити, з’явився біль у животі, посилене потовиділення, піднялася температура. Батько негайно викликав карету швидкої, яка доправила потерпілих до центральної міської лікарні. Вже вдень на такі самі симптоми поскаржився і сам чоловік.
Наразі вся сім’я перебуває на лікуванні в реанімаційному відділенні. Їх стан середнього ступеня тяжкості.
Територіальне управління МНС закликає громадян купувати гриби лише у спеціалізованих точках продажу та при їх вживанні не сподіватися на народні прикмети та щасливий випадок.
 

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool