На Кіровоградщині рибалок застерегли щодо небезпеки відкритих водойм

Вересень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 661 | Коментарі: 0

Багато людей віддають перевагу відпочинку біля водойм. Однак необережна поведінка, незнання і недотримання правил безпеки на воді, непомірне вживання алкогольних напоїв часто призводить до трагічних наслідків. Наразі купальний сезон на території області закінчився, проте активізувались любителі риболовлі.

У зв’язку з цим працівники Управління ДСНС в області продовжують масово-роз'яснювальну роботу щодо попередження нещасних випадків на воді.

21 вересня, напередодні вихідних днів, працівники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ переконували місцевих рибалок, що дотримання правил безпеки на воді – головна умова збереження життя та здоров’я.

Під час спілкування з громадянами рятувальники нагадали про небезпеку, яка чекає на порушників правил, а також роздали інформативні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool