На Кіровоградщини рейдові групи патрулюють лісові масиви

Червень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1180 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 червня, така робота відбувається в усіх лісових зонах області, уразливих з точки зору небезпеки виникнення пожеж.

Наразі відпрацювали лісопаркову в Кропивницькому та міські парки у Бобринці й Олександрії. Під час патрулювань відпочивальникам нагадують про заборону розкладання багаття в лісах у пожежонебезпечний період, а також наголошують на інших заходах безпеки, яких необхідно дотримуватись, щоб не стати винуватцем пожежі: не кидати недопалки та сірники на траву чи хвойну підстилку, не влаштовувати у лісі розваги з використанням петард, китайських ліхтариків та інших пожежонебезпечних предметів і пристроїв, не заїжджати безпосередньо у ліс автотранспортом.

Тематичні агітаційні листівки, що роздають рятувальники відпочивальникам, допоможуть ще більш глибоко засвоїти правила поведінки в лісі.

На Кіровоградщини рейдові групи патрулюють лісові масиви

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool