На Кіровоградщині рецидивіст отримав реальний термін покарання

Серпень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

За послідовної та принципової позиції прокуратури області раніше неодноразово судимому мешканцю Світловодського району, якого визнано винним у незаконному зберіганні зброї, призначено реальний термін покарання.

Так, прокуратурою у апеляційному порядку оскаржено вирок суду першої інстанції, яким чоловіка було визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України та призначено покарання у виді штрафу (510 грн).

Застосоване покарання на думку прокурора є недостатнім, так як він умисно вчинив тяжкий злочин у сфері незаконного обігу бойових припасів, при цьому перебуваючи на іспитовому строку, раніше неодноразово судимий за скоєння корисливих злочинів, однак жодних висновків зі своєї протиправної поведінки не зробив.

Зважаючи на викладене у апеляції прокурор наполягав на призначенні чоловікові остаточного покарання у виді 3 років і 1 місяця реального позбавлення волі. На даний час, апеляційну скаргу прокуратури задоволено в повному обсязі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool