На Кіровоградщині рекомендують дбати про безпеку дітей

Листопад 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

Дбати про безпеку дітей, значить – дбати про майбутнє. Напевно, з цим погодяться усі відповідальні батьки, але нагадати наскільки це важливо є обов’язком працівників пожежно-рятувальної служби. Під час численних заходів та акцій, які проводяться для дітей, рятувальники спілкуються безпосередньо з учнями та педагогами, але відпрацьовуючи житловий сектор, звертають увагу і на роз’яснювальну роботу з батьками.

10 листопада у м.Бобринець рятувальники відвідали оселі, щоб детальніше поговорити не тільки про те, як запобігти пожежам в опалювальний період, а й про безпеку дітей. Працівники районного підрозділу Управління ДСНС зосередили увагу місцевих жителів на тому, що частка пожеж, які трапляються з вини дітей незначна, але ці пожежі мають місце. Найстрашніше те, що у лічені хвилини дим та вогонь може забрати дитяче життя.
У зв’язку з цим, рятувальники настійно порадили не залишати малолітніх дітей самих вдома, навіть, якщо батьки працюють поруч на присадибній ділянці або у дворі. Нагадали й елементарні правила – не лишати у полі зору дітей сірники, запальнички, гострі предмети та ліки, перекривати газ. Більш старшим дітям рекомендували пояснювати правила безпеки та говорити до яких страшних наслідків може призвести гра з вогнем. Усі, кого відвідували рятувальники, зазначили, що завжди слідкують за безпекою дітей та онуків. Звичайно, весь час неможливо бути поряд з дітьми, тому батьки навчають їх основам безпеки та демонструють власний гарний приклад. Працівники Служби порятунку також надали мешканцям Бобринця листівки із застереженнями в осінньо-зимовий період та пам’ятки, де наводяться поради як діяти при виявленні невідомого чи вибухонебезпечного предмету. Такі рейдові перевірки відбуватимуться і в інших районах області.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool