На Кіровоградщині реалізовано споживчих товарів на суму 9928,9 млн.грн

Травень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

У 2016р. підприємствами області (юридичними особами), які здійснювали діяльність з роздрібної торгівлі, реалізовано споживчих товарів на суму 9928,9 млн.грн, що в порівнянних цінах на 6,3% більше, ніж у відповідному періоді 2015р.

У загальному обсязі роздрібного товарообороту питома вага продажу продовольчих товарів становила 47,1%, непродовольчих – 52,9%.

Найбільшу частку серед продажу продовольчих товарів у торговій мережі займали напої алкогольні, м’ясопродукти, вироби тютюнові, вироби кондитерські, продукти молочні, включаючи сир, напої безалкогольні, серед непродовольчих товарів – бензин моторний, товари фармацевтичні, газ стиснений та скраплений для автомобілів, дизельне пальне (газойль), автомобілі та автотовари, товари парфумерно-косметичні, матеріали будівельні та залізні вироби, побутові електротовари та освітлювальне приладдя, аудіо- та відеообладнання, включаючи телекомунікаційне устатковання, засоби для миття, чищення та догляду побутові та для автомобілів, добрива й агрохімічна продукція, товари медичні та ортопедичні.

Обсяг продажу товарів вітчизняного виробництва у торговій мережі становив 69,9% усіх реалізованих товарів.

Головне управління статистики у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool