На Кіровоградщині реалізовано споживчих товарів на суму 2630,1 млн.грн

Червень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 679 | Коментарі: 0

Підприємствами-юридичними особами області, основним видом економічної діяльності яких є роздрібна торгівля, у січні–березні 2018р. реалізовано споживчих товарів на суму 2630,1 млн.грн, що на 6,3% більше, ніж у січні–березні 2017р. 

Продаж продовольчих та непродольчих товарів у загальному обсязі роздрібного товарообороту займав однакові частки – по 50%.

Найбільшу частку серед продажу продовольчих товарів у торговій мережі
займали напої алкогольні, вироби кондитерські, м’ясопродукти,
вироби тютюнові, молоко та продукти молочні, чай, кава, какао та прянощі; сир сичужний, плавлений, кисломолочний; серед непродовольчих товарів – товари фармацевтичні, бензин моторний, газ стиснений та скраплений для автомобілів, аудіо- та відеообладнання, включаючи телекомунікаційне устатковання, автомобілі та автотовари, товари парфумерно-косметичні, газойлі (паливо дизельне).

Частка продажу товарів, що вироблені на території України, становила 65,8% усіх реалізованих товарів у торговій мережі підприємств області.

Головне управління статистики у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool