На Кіровоградщині раніше судимий зловмисник обкрадав квартири громадян

Серпень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 634 | Коментарі: 0

21-річний зловмисник вже кілька разів побував на лаві підсудних за майнові злочини і лише у лютому повернувся додому з в’язниці.

Стримувати себе від необдуманих вчинків зміг лише протягом кількох місяців. Врешті зловмисник за кілька тижні обікрав помешкання чотирьох жителів міста Бобринець. За скоєне йому тепер загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Повідомлення про злочини почали надходити до поліції на початку липня. Жертвами крадія ставали жителі багатоповерхових будинків, квартири яких розташовувалися на першому поверсі. Слідкуючи за тим, хто з потерпілих, ідучи з дому, забував зачинити вікна, чоловік знаходив підручні засоби за допомогою яких безперешкодно долав незначну висоту. Порядкуючи в чужій хаті, злодій миттю вишукував прикраси власниць та готівку, жіночі сумочки, телефони, інші цінні речі. Далі він тим самим шляхом залишав місце злочину і, не привертаючи зайвої уваги, йшов начебто у своїх справах.

Зловмиснику вдалося обікрасти власників чотирьох квартир. Після скоєного, він відвіз прикраси до обласного центру та продавав випадковим людям. Таким чином, зміг «збагатитися» на 18 тисяч гривень і припиняти таку «діяльність», схоже, зовсім не збирався. Врешті чоловіка зупинили поліцейські. Свою вину підозрюваний визнав повністю.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За ці дії він може знову потрапити за ґрати строком до 6 років.

Сектор комунікації поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool