На Кіровоградщині раніше судимий чоловік займався крадіжками кабелю

Серпень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

Раніше судимого світловодчанина підозрюють у вчиненні шести кримінальних правопорушень. Чоловік може повернутися за ґрати на строк до трьох років.

Протягом літа до Світловодського відділу поліції надійшло кілька повідомлень про крадіжки телефонного кабелю. Загалом було викрадено більше 300 метрів.

«В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 40-річний чоловік, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Перебуваючи в скрутному матеріальному становищі, підозрюваний вночі обривав кабель та продавав отриманий метал за невелику суму грошей. Кошти витрачав на власні потреби.

На даний час слідчим розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool