На Кіровоградщині раніше судимий чоловік вбив односельця

Серпень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 600 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського районного відділення поліції затримали 32-річного раніше судимого громадянина, який, у ході сварки завдав, тілесних ушкоджень 40-річному односельчанину.

Тіло потерпілого з ознаками насильницької смерті 31 липня близько 22 години на одній з вулиць населеного пункту виявили місцеві жителі.

«На місці події працівники поліції знайшли та опитали свідків пригоди, встановили особу громадянина, який був активним учасником бійки, розшукали його. Після скоєного злочину чоловік переховувався в покинутому будинку, - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов. - Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 КПК України».

Триває досудове розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградщини
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool