На Кіровоградщині раніше судимий чоловік обкрадав домоволодіння

Листопад 08, 2017 | Новини | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

Зловмисник обкрадав домоволодіння жителів Гайворонського району. На рахунку злодія 5 фактів кримінальних правопорушень. За вчинене йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

До відділу поліції надходили повідомлення від потерпілих про те, що невідома особа, пошкоджуючи двері, з господарських приміщень викрадає їх майно, зокрема продукти харчування та консервацію. Не гребував зловмисник і домашньою птицею.

У ході проведення розшукових заходів працівники поліції встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 31-річний мешканець району.

Нині чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, поліцейські перевіряють причетність громадянина до вчинення інших кримінальних правопорушень. Частину викраденого правоохоронці вилучили.

Злодію загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool