На Кіровоградщині раніше судимі чоловіки вдерлися до квартири

Листопад 26, 2014 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Зламавши замок на вхідних дверях, двоє раніше судимих чоловіків вдерлися до квартири 38-річного жителя міста Знам’янки.

Почувши шум у сусідів, мешканці будинку заблокували вхід до помешкання та викликали на підмогу правоохоронців. Спроба втекти для крадіїв виявилася не вдалою. За скоєне їм загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Злодіями виявилися двоє приятелів 41 та 34 років. Один з них мешканець іншої області, інший – громадянин сусідньої держави. Обидва вже мають судимість за крадіжки.
Цього разу, перебуваючи проїздом на Кіровоградщині, вирішили обікрасти квартиру, яка розташовувалася у центрі міста Знам’янки.
Вирахувавши час, коли господар, ймовірно, перебуватиме на роботі, зловмисники взялися «до справи». Зламати замок на вхідних дверях їм виявилося не складно, однак залишитися при цьому непоміченими сусідами – стало завданням не з легких.
Перебування сторонніх осіб у під’їзді відразу викликало занепокоєння у мешканців будинку. Згодом громадяни почули ще й підозрілий шум, тож і вирішено було реагувати негайно.
Усвідомивши той факт, що вони опинилися заблокованими прямо на місці злочину, зловмисники спробували втекти. Однак зістрибнути з третього поверху, не травмувавшись, у них не вийшло. При падінні один із злодіїв отримав численні переломи, інший – тяжкі забійні травми.
Зопалу обидва намагалися хоч якось віддалитися від місця пригоди, однак працівники відділу Державної служби охорони та слідчо-оперативна група, які прибули за викликом, завадили і без того майже не здійсненним планам.
Одного зі злодіїв правоохоронці доправили до медичної установи, адже кожну хвилину йому самопочуття погіршувалося через травматичний шок.
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» - розповідає начальник Знам’янського В УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий. – Вилучений в одного з підозрюваних предмет, схожий на пістолет травматичної дії, направлений на дослідження. У справі проводиться досудове розслідування.
За скоєне зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool