На Кіровоградщині радять громадянам не замовчувати факти про насильство у сім’ї

Листопад 17, 2017 | Новини | Переглядів: 648 | Коментарі: 0

Повідомлення до компетентних органів про виникнення у родині подібних проблем – перший крок на шляху до їх вирішення і можливість у подальшому попередити повторення таких ситуацій.

Поліцейські спільно з представниками інших уповноважених органів та установ, на які відповідно до законодавства покладається здійснення заходів із попередження насильства у сім’ї, постійно проводять відповідну профілактичну роботу.

Так, із початку року дільничними офіцерами поліції області до адміністративної відповідальності за правопорушення, передбачене ст. 173-2 КУпАП, вже притягнуто більше 2 тисяч громадян.
У даний час на профілактичних обліках у інспекторів поліції перебуває понад 1720 осіб, які скоюють насильство в сім’ї.

Протягом поточного року додатково виявлено та поставлено на облік 1546 таких осіб, яким винесені офіційні попередження. Також винесено 74 захисних приписи.

Для усунення причин та умов, що сприяють насильству в сім’ї до місцевих органів виконавчої влади, державних установ та організацій поліцейськими направлено відповідну інформацію.

За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool