На Кіровоградщині п'яна сварка закінчилась вбивством

Липень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

37-річний житель Світловодська разом із співмешканкою постійно зловживали спиртними напоями та сварилися. За попередніми даними, під час останньої конфліктної ситуації громадянин отримав тілесні ушкодження від родича жінки, після чого вже не прокинувся.

«15 липня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що помер 37-річний громадянин.
За результатами розтину тіла стало відомо, що смерть потерпілого настала внаслідок отримання травми, у тому числі з пошкодженням внутрішнього органу.
Поліцейські попередньо встановили, що 15 липня чоловік разом із 46-річною співмешканкою вживали алкогольні напої, потім почали сваритися. 16-річний родич жінки, побачивши сімейну сварку, схопив чоловіка та наніс йому декілька ударів. Після чого потерпілий, поскаржившись на погане самопочуття, пішов відпочивати. Але через деякий час співмешканка виявила його бездиханне тіло та викликала швидку», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

У даний час проводиться розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool