На Кіровоградщині проводять спільні наради з мінної безпеки (ФОТО)

Травень 19, 2022 | Новини | Переглядів: 1665 | Коментарі: 0

З метою попередження нещасних випадків від мінно-вибухових травм під час гасіння пожеж у природних екосистемах Служба порятунку у взаємодії з Кіровоградським обласним управлінням лісового та мисливського господарства започаткувала проведення спільних семінарських нарад рятувальників та лісівників Кіровоградщини.

Такі наради відбулись на базі Оникіївського та Голованівського лісових господарств.

Зокрема, всебічно були вивчені питання щодо організації оперативних дій під час гасіння пожеж у природних екосистемах у районах ведення бойових дій; заходи безпеки та порядок дій при виявленні ВНП; забезпечення належного рівня пожежної безпеки на об’єктах лісогосподарських підприємств. Також розглянули особливості взаємодії рятувальників та лісівників під час проведення спільних рейдових перевірок з охорони лісових насаджень.

Підсумовуючи все сказане, присутні визначили першочергові завдання щодо протидії виникненню пожеж у природних екосистемах.

На Кіровоградщині проводять спільні наради з мінної безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині проводять спільні наради з мінної безпеки (ФОТО)


ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool