На Кіровоградщині проводять спецоперацію «Літо»

Липень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

На території області у період літнього оздоровчого сезону правоохоронці проводять оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на забезпечення безпечного відпочинку дітей, попередження вчинення неповнолітніми та стосовно них правопорушень.

У рамках операції до адміністративної відповідальності вже притягнуто більше 220 дорослих, із них 5 – за доведення неповнолітнього до стану сп'яніння (ст. 180 КУпАП), та 82 – за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей (ст. 184 КУпАП).
Крім того, 8 громадян, що реалізовували тютюнові вироби та алкоголь особам, які не досягли 18-річного віку, також притягнено до адмінвідповідальності (ч. 2 ст. 156 КУпАП). До відповідних органів влади направлено подання щодо позбавлення підприємців ліцензій за порушення правил торгівлі.
Під час проведення операції працівники кримінальної міліції у справах дітей перевірили понад 260 неповнолітніх, які перебувають на обліках в органах внутрішніх справ.
Спільно з представниками інших зацікавлених відомств здійснено перевірки шести дитячих оздоровчих таборів області щодо створення належних умов для оздоровлення та відпочинку дітей.
Робота у даному напрямку продовжується.

За матеріалами ВКМСД УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool