На Кіровоградщині проводять профілактичні перевірки православних храмів

Квітень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 600 | Коментарі: 0

Наразі співробітниками У ДСНС у Кіровоградській області проводяться перевірки протипожежного стану культових споруд, роз’яснювальна робота серед вірян та священників щодо обережного поводження з вогнем.

Щоб вберегти громадян від небажаних наслідків порушень правил пожежної безпеки, 4 квітня рятувальники Світловодського міськрайвідділу поспілкувались зі священниками місцевих релігійних громад, розповіли, з яких причин найчастіше стаються пожежі, пояснили, як уникнути лиха під час Великодня та поминальних днів, коли вірянами традиційно використовуються свічки та лампадки. 

Під час перевірок працівники пожежно-рятувальної служби наголосили на утриманні в належному стані шляхів евакуації та електробладнання у приміщеннях релігійних закладів, на обов’язкову наявність первинних засобів пожежогасіння в належному стані тощо.
Варто зауважити, що рятувальники зі священнослужителями області підтримують постійний зв’язок, постійно звертаючись до них з проханням попереджувати парафіян про небезпеку порушень правил пожежної безпеки.

Управління ДСНС у Кіровоградській області нагадує, що, готуючись до відзначення Великодня, кожному з нас необхідно замислитись про безпеку не лише у церкві, а й вдома. Запалюючи пасхальну свічку, пам’ятайте, що вона покликана приносити лише тепло і радість у ваші родини.

Зі світлим Великоднем, бережіть себе та своїх близьких!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool