На Кіровоградщині проводять перевірку обставин самогубства мешканця Компаніївського району

Жовтень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

За цим фактом призначено службове розслідування для перевірки інформації про начебто неналежне виконання поліцейськими своїх функцій.

На час розслідування цих подій за рішенням керівництва поліції області начальника Компаніївського відділу відсторонено від посади. Матеріали розслідування спрямують до органів прокуратури.

Пригода мала місце 19 вересня поточного року. Потерпіла та її цивільний чоловік разом відпочивали у сусідів, де між ними стався конфлікт. Після цього громадяни повернулися додому, де, зі слів власника будинку, також посварилися.
Під час слідчих дій, проведених у присутності слідків, чоловік підтвердив факт нанесення своїй 38-річній цивільній дружині низки ударів, від яких вона знепритомніла. Серед ночі він начебто підводився з ліжка і бачив жінку на підлозі, однак припускав, що вона просто спить. На ранок вирішив покликати на допомогу сусідів та медичного працівника. Однак наявні тілесні ушкодження виявилися тяжкими. Жінку терміново госпіталізували до лікарні. У даний час вона перебуває у відділенні інтенсивної терапії, пережила оперативне втручання та лишається без свідомості.

За матеріалами досудового розслідування у цьому кримінальному проваджені чоловік перебував в статусі підозрюваного.
За свідченнями рідних потерпілої, конфлікти між подружжям відбувалися часто, адже обидва зловживали алкогольними напоями. Жінка на словах неодноразово скаржилася на насилля з боку цивільного чоловіка, однак йти з родини не хотіла, оскільки, за її поясненням, намагалася зберегти сім’ю.

По факту самогубства чоловіка так само проводиться розслідування.
За інформацією щодо начебто неправомірних дій з боку поліцейських керівництвом Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області ініційовано проведення службового розслідування. На час його проведення начальника Компаніївського відділу поліції відсторонено від посади. Матеріали службового розслідування будуть направлені до прокуратури для прийняття рішення в рамках чинного законодавства.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool