На Кіровоградщині проводять дезінфекцію місць ймовірного розповсюдження коронавірусної інфекції

Квітень 10, 2020 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

Протягом 10 квітня підрозділи Кіровоградської області за зверненнями, що надійшли від місцевих органів влади, провели дезінфекцію місць ймовірного розповсюдження коронавірусної інфекції.

Так, у с. Іванівка Новоукраїнського району рятувальники провели санітарну обробку 3-х дитячих майданчиків, 5-ти автобусних зупинок, а також тротуарів і проїжджої частини вулиць загальною протяжністю 12 км.

У селах Солдатське та Богданівка Петрівського району особовий склад місцевого підрозділу обробив дезрозчином вулиці загальною протяжністю 22 км.
Бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький провели роботи по дезінфекції 58 громадських зупинок автотранспорту по вул. Є. Тельнова, Соборна, Велика Перспективна, Полтавська, Короленка, Холодноярська.
В Олександрії за допомогою дезрозчинів з акумуляторних оприскувачів і мотооприскувачів було оброблено 90 автобусних зупинок міського транспорту по просп. Соборний, вул. Нагорна, Героїв Сталінграда, Жуковського, Садова, 6-го Грудня, Кременчуцьке шосе, Знам’янське шосе.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool