На Кіровоградщині проводять дезінфекційні заходи (ФОТО)

Березень 27, 2020 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

Згідно з рішеннями Уряду щодо виконання комплексної роботи, направленої на протидію поширенню коронавірусної інфекції на території України, рятувальники Кіровоградської області здійснюють протиепідемічну роботу.

Так, відсьогодні за відповідним зверненням місцевих органів влади Кіровоградської області рятувальники проводитимуть дезінфекційні заходи у населених пунктах у потенційно небезпечних з точки зору можливості розповсюдження інфекції місцях: зупинки громадського транспорту, дитячі та спортивні майданчики, а також дороги, тротуари, приміщення різного призначення і прилеглу територію.

На Кіровоградщині проводять дезінфекційні заходи

На Кіровоградщині проводять дезінфекційні заходи

На Кіровоградщині проводять дезінфекційні заходи

Спеціальним дезінфікуючим розчином (1% водний розчин гіпохлориду натрію), що є безпечним для здоров’я людей і тварин, із ранцевих пульверизаторів рятувальники у захисних костюмах обробляють кожне місце, де зазвичай спостерігається найбільше скупчення людей.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool