На Кіровоградщині проводиться переатестація водійського складу

Грудень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1568 | Коментарі: 0

Як повідомлялось раніше, вся спеціальна, важка інженерна та пожежна техніка, що є на озброєнні пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини пройшла випробувальний марш з тим, щоб перевірити її готовність до роботи у складних умовах зимового періоду.

У процесі проведення маршів було перевірено й спеціальне аварійно-рятувальне обладнання, яке використовується рятувальниками в осінньо-зимовий період. Наразі триває переатестація водіїв транспортних засобів, які виїжджають за сигналом «Тривога», всіх підпорядкованих підрозділів області.

2 грудня перевіряли професійну підготовку водіїв пожежно-рятувальних частин обласного центру. Варто зазначити, що цьогоріч переатестація відбувалась за новим сценарієм та новою, розробленою фахівцями служби безпеки дорожнього руху обласного Управління ДСНС, програмою. Відповідно до плану тестували водіїв безпосередньо у підрозділах члени спеціальної виїзної комісії на чолі із заступником начальника Управління полковником служби цивільного захисту Вадимом Янішевським. До складу комісі увійшли також представники служби безпеки дорожнього руху У ДСНС в області та відділу матеріально-технічного забезпечення.
Іспит проходив у два етапи: під час теоретичної частини перевірили знання правил дорожнього руху, спеціальну, технічну та медичну підготовку, у ході практичної частини водії-рятувальники повинні були продемонструвати знання алгоритму перевірки технічного стану транспортного засобу при зміні караулів, а також порядок дій під час роботи зі спецагрегатами безпосередньо на місці ліквідації надзвичайної події й основні вимоги безпеки праці.

Як показала перевірка, водії продемонстрували достатній рівень підготовки та готовність до виконання завдань за призначенням в умовах зимового періоду, а також у процесі переатестації було визначено шляхи та способи підвищення їх професійної майстерності.

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool