На Кіровоградщині проводиться операція «Візит»

Лютий 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1397 | Коментарі: 0

На допомогу дільничним Знам’янського міськвідділу міліції до цього напрямку роботи долучилися члени новоствореного громадського формування «Щит» при Богданівській сільській раді на чолі з його керівником Оленою Чугунковою.

Загалом під час вжитих заходів міліціонери завітали до кількох тисяч осель жителів, як міста так і району. Під час зустрічей з населенням «шерифи» роздають свої візитки та профілактичні пам’ятки, розповідають громадянам, як діяти в тих чи інших ситуаціях.
Так, нещодавно на території села Богданівки Знам’янського району почало діяти громадське формування «Щит», члени якого виявили бажання надати допомогу правоохоронцям у патрулюванні вулиць населеного пункту та відвіданні помешкань громадян. Особлива увага буде приділятися літнім людям, які частіше ризикують потрапити «під приціл» зловмисників.
- Завдяки тісній взаємодії з населенням правоохоронці отримують інформацію, яка може стати у нагоді для розкриття злочинів та попередження правопорушень, – розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий. – Ми вдячні небайдужим громадянам за співпрацю.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool