На Кіровоградщині провели відпрацювання житлового сектора м. Бобринець

Жовтень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 625 | Коментарі: 0

Зважаючи на зниження температури повітря, багато господарів вже почали користуватися електрообігрівачами, пічним опаленням та газовими приладами.

 Щоб запобігти пожежам у житловому секторі, працівники Служби порятунку проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу та нагадують громадянам правила пожежної безпеки.

18 жовтня працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області провели відпрацювання житлового сектора м. Бобринець. Рятувальники відвідали квартири та приватні помешкання жителів районного центру. Нагадали, що необхідно користуватися лише справними обігрівачами, категорично забороняється використовувати саморобні або несертифіковані електроприлади. З’ясовували, у якому стані перебувають груби, газове обладнання та якими електроприладами обігріваються мешканці районного центру. Пояснювали, як зробити, щоб піч не стала осередком виникнення пожежі, нагадували про перевірку димоходів та витяжок, а також про ознаки отруєння чадним газом. Також нагадали телефони екстрених служб та порадили, як діяти у разі пожежі.

Важливо, що власники домівок уважно ставляться до питань безпеки, перед початком опалювального сезону перевіряють, чи справні усі обігрівальні прилади, адже від цього залежить їх добробут та затишок. На завершення розмови рятувальники надали жителям Бобринця застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool