На Кіровоградщині провели відпрацювання житлових секторів у селищі Компаніївка (ФОТО)

Липень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 1572 | Коментарі: 0

Фахівці Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо обережного поводження з вогнем у літній пожежонебезпечний період.

16 липня рятувальники районних підрозділів У ДСНС в області провели відпрацювання житлових секторів у селищі Компаніївка та місті Гайворон.

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи місцевих жителів попередили про високу пожежну небезпеку та нагадали правила пожежної безпеки. Зокрема розповіли, що найчастіше пожежі в оселях та на подвір’ях виникають через необережність господарів. Рятувальники наголосили, що небезпечно спалювати сміття, суху траву, гілки поруч з житловими будинками, господарчими будівлями, сінниками, дерев’яними парканами. Нерідко пожежі в оселях спалахують через кинутий непогашений сірник або недопалок. Спричинити займання можуть закорочення електромережі, несправні побутові електричні прилади або прилади, залишені на тривалий час без нагляду.

Рятувальники закликали дорослих подбати про безпечні канікули своїх дітей та роздали всім застережні листівки.

У ДСНС України
у Кіровоградській області

Фахівці Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо обережного поводження з вогнем у літній пожежонебезпечний період.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool