На Кіровоградщині провели відпрацювання смт Добровеличківка

Листопад 10, 2018 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Щоб осінньо-зимовий період пройшов для жителів області без вогневих випадків і втрат від них, рятувальники систематично проводять масово-роз’яснювальну роботу серед населення та нагадують, що варто неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки при експлуатації газових та електричних приладів, печей, груб, камінів.

9 листопада працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектора смт Добровеличківка.

Багато жителів селища мають у будинках пічне опалення, тому рятувальники під час бесіди взяли на озброєння, в першу чергу, питання утримання у справному стані та правила експлуатації печей і груб. Рятувальники детально розповіли жителям, яких помилок треба уникати, аби не сталося пожежі у будинках. Зокрема не можна використовувати неперевірені на тягу й неочищені від сажі печі та димоходи, також наголосили, що заборонено користуватися печами, які мають тріщини, розміщати дрова, вугілля та інші горючі речовини й матеріали безпосередньо перед топковим отвором та ні в якому разі під час їх експлуатації не залишати без догляду або доручати нагляд за ними малолітнім дітям. 

Аби переконати жителів селища, наскільки ці поради є важливими, працівники Служби «101» під час розмови наводили приклади виникнення пожеж, що сталися вже цієї осені в оселях тих громадян, які нехтували правилами пожежної безпеки. У ході відпрацювання рятувальники вручали листівки, в яких детально викладено поради як уникнути пожеж в опалювальний період.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool