На Кіровоградщині провели відпрацювання приватних будинків мікрорайону Перемога

Листопад 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

З настанням опалювального сезону рятувальники дбають про збереження безпечного тепла в оселях жителів Кіровоградщини.

Одним з найбільш ефективних методів попередження пожеж є роз’яснювальна робота, яка проводиться безпосередньо у приватному житловому секторі. 24 листопада працівники державного пожежно-рятувального загону №2 м.Олександрії, територіального центру соціального обслуговування громадян провели відпрацювання приватних будинків мікрорайону Перемога. Особливу увагу звертали на домівки одиноких пенсіонерів, яким роздали застережні листівки та нагадали правила пожежної безпеки у побуті. Зокрема, рятувальники нагадали стареньким, що не варто застосовувати несправні або саморобні обігрівачі, залишати без нагляду печі. Разом з тим потрібно час від часу перевіряти на наявність тріщин груби та димоходи. Не варто розміщувати впритул до печей та камінів легкозаймисті речі, меблі або запас дров. Організатори рейду також наголосили господарям, якщо запідозрили несправність у роботі газового обладнання – необхідно викликати аварійну службу.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool