На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу з мешканцями житлових секторів Знам’янського та Компаніївського районів

Березень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Від небезпечних ситуацій, що можуть трапитись у повсякденному житті, не застрахований ніхто, адже є випадки, які неможливо передбачити та вжити запобіжних заходів. Це так звані непереборні обставини.

Проте зробити все можливе, аби мінімізувати ймовірність виникнення цілком передбачуваних наслідків – завдання кожного відповідального громадянина.

Саме цю думку намагаються донести до свідомості людей фахівці Служби порятунку під час щоденних профілактичних заходів.
Так, 19 березня провели роз’яснювальну роботу з мешканцями житлових секторів рятувальники Знам’янського та Компаніївського районів.

Громадяни дізнались, які заходи дозволять вберегти життя, здоров’я та майно від пожеж: постійний контроль за справністю систем обігріву приміщень, станом побутової електромережі, навантаженістю мережі тощо. Корисна звичка, яку необхідно перейняти кожному – вимикати усі можливі електроприлади з розеток перед виходом з дому. А звички курити в ліжку, тим паче у нетверезому стані, рятувальники радили позбутись назавжди, адже непогашений недопалок може спричинити пожежу в будинку. Також варто змалку виховувати у дітей відповідальне ставлення до власної безпеки та демонструвати дітлахам приклад розважливої поведінки щодня.

Крім того, рятувальники нагадали громадянам про небезпеку старих, проте дуже руйнівних боєприпасів часів Другої світової війни, що можуть трапитись де завгодно. Тому слід твердо знати, як діяти у такому випадку. А щоб почута інформація добре запам’яталась, усі, з ким спілкувались рятувальники, отримали листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool