На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил безпеки на льоду

Лютий 24, 2018 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

Співробітники Управління ДСНС в області продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання правил безпеки на кризі.

23 лютого фахівці Маловисківського районного підрозділу Управління ДСНС поспілкувались з громадянами про безпеку - нагадали правила перебування на льоду, способи визначення безпечної товщини криги, прийоми домедичної допомоги постраждалим та надали застережні листівки.

Жителі м. Мала Виска до пересторог працівників пожежно-рятувальної служби дослухалися та сказали, що уважніше ставитимуться до власної безпеки. Все ж, хочеться нагадати любителям підлідного лову, що відповідальність за своє життя несуть вони самі, оскільки навіть найвправніші рибалки з багаторічним досвідом не застраховані від трагічних випадків на воді.

На цьому попереджувальна робота не припиняється і, щоб запобігти людським жертвам, рятувальники і надалі виїздитимуть на водойми Кіровоградської області.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool