На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу серед працівників сільгосппідприємств

Липень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 538 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС в області продовжують проводити профілактичну роботу з попередження пожеж на полях області та в місцях зберігання і переробки врожаю.

12 липня працівники районних підрозділів У ДСНС провели роз’яснювальну роботу серед працівників сільгосппідприємств Маловисківського, Новомиргородського та Вільшанського районів щодо необхідності суворого дотримання вимог Правил пожежної безпеки в агропромисловому комплексі. А також вручили листівки та пам’ятки з правилами пожежної безпеки під час жнив.

Наголошуємо, що про збереження врожаю від знищення вогнем необхідно дбати не лише хліборобам, а й кожному пересічному громадянину:
будьте максимально обережними біля хлібних масивів, дотримуйтеся необхідних протипожежних заходів під час збирання врожаю;
не паліть, не розводьте багать;
проїжджаючи повз лани, не кидайте сірників, недопалків;
не допускайте можливості попадання випадкової іскри від двигуна чи вихлопної труби на жнивну ниву.

Зверніть увагу, що велику загрозу довкіллю та людині несе також спалювання стерні та пожнивних залишків, за яке, до речі, передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність.

У випадку пожежі телефонуйте за номером «101»! Цінуймо людський труд! Бережімо хліб від вогню!

Прес-служба У ДСНС в області

Працівники Управління ДСНС в області продовжують проводити профілактичну роботу з попередження пожеж на полях області та в місцях зберігання і переробки врожаю.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool