На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу серед населення селищ міського типу

Серпень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 494 | Коментарі: 0

Найпоширенішими надзвичайними подіями, які трапляються у житловому секторі, є пожежі. 

З досвіду рятувальників, основними причинами займань в оселях громадян є необережне поводження з відкритим вогнем, замикання електромережі, порушення правил експлуатації електричної та газової побутової техніки, паління у ліжку.

З метою недопущення пожеж, загибелі і травмування людей на них, рятувальники Управління ДСНС в області постійно проводять профілактичну роботу, під час якої навчають співвітчизників правилам безпеки у побуті.

27 серпня співробітники Гайворонського та Компаніївського підрозділів У ДСНС України у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення селищ міського типу. Зокрема порадили регулярно перевіряти стан електромережі у своїх будинках, не використовувати несправні електроприлади, не залишати без нагляду дітей, бути обережними з вогнем під час куріння.

Також звернули увагу власників приватних садиб на наслідки недбалого господарювання – коли під час спалювання сміття пожежа перекидається на житлові та господарчі будівлі. У процесі проведення роз’яснювальної роботи громадянам були роздані застерігаючі листівки.

провели роз’яснювальну роботу серед населення селищ міського типу

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool