На Кіровоградщині провели роботу щодо попередження пожеж у побуті

Серпень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 707 | Коментарі: 0

1 серпня фахівці підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення міста Мала Виска й селищ Новоархангельск та Онуфріївка.

Спілкуючись з громадянами, рятувальники нагадали жителям райцентрів не лише правила користування побутовими електро- та газовими приладами, відкритим вогнем, а й наголосили на обережності під час паління, закликали не кидати непогашених недопалків та сірників.

Звернули увагу громадян і на правила безпечного відпочинку біля водойм та у лісах, на небезпеку спалювання сухої рослинності, коли вогонь може перекинутись на житлові будинки і лісові насадження, на необхідності пильнувати дітей та не допускати їх пустощів з вогнем. Торкнулись у бесіді і питань безпеки у разі виявлення застарілих боєприпасів та сучасних вибухових пристроїв. Щоб закріпити знання, працівники Служби порятунку залишили громадянам застерігаючі листівки.

Питання безпеки цивільного населення, профілактика виникнення надзвичайних подій, і в першу чергу, пожеж, попередження загибелі та травмування людей залишається одним із пріоритетних напрямків у діяльності Служби порятунку, тож таку роботу проводитимуть і надалі.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool