На Кіровоградщині провели рейд біля водойм у м. Долинській та смт Вільшанці (ФОТО)

Липень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 594 | Коментарі: 0

Літній відпочинок неможливо уявити без моря, річки або ставка, де можна вдосталь купатись та засмагати.

Для попередження загибелі та травмування людей під час активного відпочинку на воді рятувальники проводять роз’яснювальну роботу.

31 липня працівники підпорядкованих підрозділів провели інформаційно-роз’яснювальну роботу біля водойм у м. Долинській та смт Вільшанці.

Дорослому населенню рятувальники навели статистику загибелі на водоймах області та розповіли про основні причини таких випадків. Серед них не останнє місце займає купання в стані алкогольного сп’яніння. Крім того, до трагічних наслідків може призвести купання в незнайомих місцях, у місцях зі швидкою течією, стрибки з дамб, скелястих берегів, «тарзанок» теж можуть призвести до трагічних наслідків. Потрібно також пам’ятати про те, що діти залишені без нагляду дорослих часто знаходять неприємності.

На Кіровоградщині провели рейд біля водойм

На завершення розмови відпочиваючим було надано застережні листівки. Поки буде тривати купальний сезон, рятувальники будуть постійно проводити такі бесіди на території всієї Кіровоградщини.

Шановні громадяни! Служба порятунку «101» нагадує вам, що ваша власна безпека залежить, у першу чергу, від вас! Будьте обачними та обережними!

У ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool