На Кіровоградщині провели профілактичне відпрацювання

Травень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 1359 | Коментарі: 0

За статистикою, найбільша кількість пожеж виникає у житловому секторі. 

Саме тому рятувальники постійно проводять серед населення роз’яснювальну роботу щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у повсякденному житті.

23 травня працівники Управління та Новгородківського районного сектора У ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання с. Тарасівка Новгородківського району, під час якого наголосили місцевим жителям, що дотримуватись правил безпеки означає не тільки подбати про власне майно, а й зберегти власне життя та життя свої рідних.

Рятувальники нагадали про правила безпеки при користуванні газовими та електроприладами, звернули увагу господарів і на те, що забороняється спалювати суху траву та сміття поблизу будівель та споруд. Оскільки нерідкісні випадки, коли найменший порив вітру та недогляд за вогнищем призводили до пожеж. Особливу увагу працівники пожежно-рятувальної служби звернули на безпеку дітей під час літніх канікул – батькам, дідусям та бабусям нагадали, що не варто залишати малолітніх дітей без нагляду, і зокрема біля водойм.

Також рятувальники зазначили, що у будь-який час існує небезпека виявлення застарілих боєприпасів. У такому випадку необхідно позначити місце знахідки, не чіпати її та повідомити про подію за номером «101».

На завершення розмови рятувальники надали громадянам застережні листівки, у яких наводяться поради з питань безпечної життєдіяльності, та порадили завжди дотримуватись їх.

профілактичне відпрацювання

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool