На Кіровоградщині провели профілактичне відпрацювання у селі Головківка

Травень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

Питання пожежної безпеки в оселях громадян є актуальним упродовж усього року.

Незмінними залишаються й причини виникнення займань – необережне поводження з вогнем та порушення правил пожежної безпеки.

Щоб застерегти жителів області від необачних вчинків, що закінчуються втратою майна, а інколи завдають шкоди здоров’ю чи ще гірше – призводять до загибелі, працівники Управління ДСНС в області проводять у житловому секторі роз’яснювальну роботу.

27 травня рятувальники навчали правилам безпеки мешканців с. Головківка Олександрійського району. Під час спілкування селянам нагадали про негативні наслідки порушень правил експлуатації електроприладів, перевантаження електромережі, газових плит. При цьому наголошувалось, що уся побутова техніка повинна бути лише заводського виробництва та у справному стані – ніяких саморобних приладів. Також не залишили поза увагою і спалювання сухої рослинності чи сміття поряд з житловими будинками, та неприпустимість дитячих пустощів з вогнем. Адже саме безвідповідальність дорослих спонукає дітей до сміливих експериментів, які, на жаль, деколи закінчуються трагічно.

Зважаючи на те, що пора року й погода сприяють відпочинку на природі, загострили увагу рятувальники і на правилах поведінки під час дозвілля, зокрема – на пожежній безпеці в екосистемах, безпечному відпочинку біля водойм та порядку дій при виявленні застарілих боєприпасів.

Співробітники Олександрійського міськрайвідділу Управління ДСНС в області вручили мешканцям села застережні листівки і наголосили, що, коли непередбачувана ситуація у побуті виходить з-під контролю, потрібно, не гаючи часу, звертатись за допомогою до Служби порятунку за номером «101».

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool