На Кіровоградщині провели попереджувальну роботу в місті Знам’янка

Листопад 09, 2019 | Новини | Переглядів: 644 | Коментарі: 0

На території Кіровоградщини продовжують фіксувати випадки пожеж у житловому секторі, що виникають внаслідок порушення громадянами правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та електрообігрівачів. 

Тому рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів посилили роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності суворого дотримання правил безпеки в осінньо-зимовий період.

8 листопада співробітники Знам‘янського міськрайонного відділу У ДСНС в області провели попереджувальну роботу в житловому секторі міста Знам’янки.

Організатори профілактичного відпрацювання розповідали дорослим і дітям про основні причини виникнення пожеж, наслідки, до яких вони призводять, окремо виділивши випадки, де були травмовані або загинули люди.

Рятувальники довели до відома знам’янчан основні правила експлуатації опалювальних приладів і ситем, серед яких печі, грубки, каміни, електричні побутові прилади, газові котли, надали рекомендації щодо підготовки їх до опалювального сезону, проведення перевірки їх справності та обслуговування.

По завершенню розмови рятувальники вручали громадянам листівки із зазначенням основних правил безпечної життєдіяльності та номеру виклику пожежно-рятувального підрозділу - «101»!

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool