На Кіровоградщині провели кущову семінар-нараду (ФОТО)

Листопад 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Аби вміти за лічені секунди приймати рішення, від яких залежить людське життя у своїй щоденній діяльності рятувальники повинні досконало володіти рядом практичних та теоретичних вмінь і навичок.

Навіть зважаючи на досвід роботи, рятувальники Кіровоградського гарнізону не припиняють працювати над підвищенням свого фахового рівня. Для навчання особового складу впродовж року у районних центрах області проводяться кущові семінар-наради. 20 листопада у м.Олександрія на базі державного пожежно-рятувального загону №2 було проведено семінар-нараду з питань організації служби та реагування на надзвичайні ситуації. У семінарі взяли участь начальники караулів та керівний склад державних пожежно-рятувальних частин обласного Управління ДСНС з Олександрії, Петрового, Світловодська, Онуфріївки та Знам’янки.

Семінар проходив у два етапи. У ході теоретичної частини працівники пожежно-рятувальної служби поновили знання про класифікацію надзвичайних ситуацій, управління силами та засобами під час гасіння пожеж та правила безпеки праці під час гасіння пожеж та проведення спеціальних робіт.

Прес-служба У ДСНС в області

Прес-служба У ДСНС в області

Прес-служба У ДСНС в області

У рамках практичної частини учасники семінару відпрацювали порядок проведення зміни караулів. Крім того, зупинилися на класифікації отруйних технічних рідин та правилах безпеки при роботі з ними. Фахівці медико-санітарної частини Управління ДСНС продемонстрували слухачам як надається домедична допомога постраждалим при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Окремо на семінарі розглянули питання організації роботи ланок газодимозахисної служби та заходи безпеки праці при роботі в апаратах на стисненому повітрі. На практичному прикладі ознайомилися присутні і з порядком дій при ліквідації наслідків події, пов’язаної з розливом ртуті.

Провівши семінар-нараду, організатори заходу висвітлили питання, що стосуються організації служби та виконання завдань за призначенням у випадку виникнення надзвичайних подій і ситуацій.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool