На Кіровоградщині проведено перевірки дитячих оздоровчих закладів

Травень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Вже скоро розпочнуться літні канікули, тому для запобігання пожежам у дитячих оздоровчих таборах області рятувальниками Кіровоградщини проведено перевірки протипожежного стану зазначених об’єктів.

У нинішньому році на території області планують розпочати роботу 6 об’єктів відпочинку та оздоровлення дітей. Зокрема, по одному у Долинському, Маловисківському, Новоархангельському, Олександрівському, Олександрійському та Гайворонському районах.

Управлінням ДСНС України в області спільно з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та зацікавленими відомчими організаціями проведено комплекс заходів щодо приведення зазначених об’єктів у належний протипожежний стан.

За результатами перевірок встановлено, що керівництвом дитячих оздоровчих закладів проводиться певна робота щодо поліпшення протипожежного захисту будівель та споруд. Згідно з аналізом стану пожежної безпеки розроблено комплексні плани організаційно-технічних заходів, призначено осіб, відповідальних за їх виконання. З обслуговуючим персоналом даних об’єктів проведено інструктажі з питань пожежної безпеки.

В поточному році в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку “Дружба” Олександрійського району, “Бригантина” Новоархангельського району та дитячому оздоровчому таборі “Сонячний” Долинського району проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій горищних приміщень.

На теперішній час 5 об’єктів приведено у належний протипожежний стан, а ще по одному вживаються заходи щодо усунення порушень до початку оздоровчого періоду.

Управління ДСНС України в області контролює терміни та якість приведення закладів відпочинку та оздоровлення у належний протипожежний стан.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool